Sundhedsvejledning

Næsten uanset din sundhedstilstand eller alder vil der være tiltag, du kan indføre, som hjælper dig. Det er ikke sikkert, at det hele bliver lige nemt, men jeg vil hjælpe dig hen ad vejen, men kun hvis DU selv ønsker forandring.
Måske er det kun små skridt, der kan tages, og det er helt ok! Det er langt bedre end at fortsætte ad den vej, der har ledt dig til, hvor du er nu! Selv små skridt leder til forandring!

Vi er alle individer, der har forskellige behov – og derfor er det ikke sikkert, at det, din familie eller venner siger/har gjort, vil passe til din situation.
Jeg tilbyder samtaler, hvor vi får en dybdegående snak om dit liv og de områder, du gerne vil have sparring på. Jeg vægter at hjælpe dig til at kunne hjælpe dig selv og din krop til bedst muligt at fungere.

KONSULTATIONER
Kan foregå på flere måder:

 • På klinikken, når der skal undersøgelse, behandling og øvelsesvejledning til
 • På e-mail, hvis vi har aftalt, at du skriver din problematik til mig eller sender kopi af en journal, som jeg skal læse
 • På telefonen, hvis du hellere vil ringes op end at modtage en e-mail
 • Hvis du foretrækker at komme til klinikken generelt, kan du naturligvis også det!

Se eksempler på typiske forløb nedenfor.


Undersøgelse


Baseret på vores samtale, kan en undersøgelsesmåde vælges, fx Auriculoterapi

Corpus Analyser er også en undersøgelsesmulighed.

Corpus analyser er et apparat, der viser energitilstanden i kroppen ved at måle magnetfeltet af cellerne. Derefter analyserer et avanceret softwareprogram resultatet. På få minutter er det muligt at få overblik over kroppens tilstand, og målingen omfatter ca. 240 parametre fordelt på 40 grupper.

Fx måles :

 • Niveauet af vitaminer, mineraler, fedtstoffer, aminosyrer m.m.
 • Tilstanden og funktionen af organerne, bl.a. i mave og tarm.
 • Om du har fedt i leveren.
 • Kollagen indhold af bl.a. hud og knogler.
 • Allergitendenser, giftstoffer, tungmetaller.
 • Og mange flere …..

Alle parametre bliver målt på én gang, men man kan vælge blot at få resultatet af fx vitaminer og mineraler.


Vejledning

 • Corpus Analyser testen indeholder vejledning ud fra analyseresultatet, fx hvilke vitaminer og mineraler du har/ikke har brug for.
 • Hvis testen viser, at du har for lidt eller meget mavesyre, eller at optagelsen i tarmen ikke er optimal, vejledes der ud fra det.
 • Vi vil snakke om nogle forbedringer, du kan gøre i forhold til kost og motion og evt. nedsætte stress.
 • Og som en ekstra hjælp til din krop, kan vi vælge, at give dig auriculoterapi på de tilhørende punkter. Denne metode er en blid måde at hjælpe fx dine organer til at fungere mere optimalt.
 • Der kan også vejledes i homøopatiske midler, der kan hjælpe din krop til at fungere bedre af sig selv.

Typiske forløb for sundheds- og kostvejledning samt priser:

1. Du er interesseret i at vide, hvordan din krop har det og fx hvilke vitaminer og mineraler, der er i ubalance. Corpus Analysen vil fortælle det, og du vil blive vejledt ud fra de resultater. Mange mennesker synes, det er en god idé at få sådan et sundhedstjek 1-2 gange om året. Resultatet af Corpus Analysen gemmes, og man kan derfor sammenligne resultaterne.
Der afsættes en time.
Pris 795,00 kr.

2. Når vi har aftalt en tid, sender jeg dig et spørgeskema, som du udfylder og sender retur inden vores aftale. Så kan jeg forberede mig, inden du kommer. Konsultationen består af en uddybende samtale med udgangspunkt i dit spørgeskema, en Corpus Analyse og umiddelbar vejledning derfra. Hvis det anbefales at få Auriculoterapi- eller anden behandling, aftales ny tid til dette. Det kan også være en fordel at booke ny tid efter 3-4 mdr., så resultatet af forandringerne kan måles igen.
Der afsættes 1 ½ time.
Pris 1.200,00 kr.

3. Dette er for dig, der virkelig ønsker og er klar til at forbedre dit liv, hvor vi samarbejder. Lige som ovenfor, har jeg forberedt mig godt inden du kommer, og konsultationen består af en grundig samtale baseret på dit spørgeskema, en Corpus Analyse og vejledning derud fra.
Hvis Corpus Analysen viser ubalancer i dit mave-tarmsystem, vil Auriculoterapi være et godt supplement, da der både kan måles ubalance samt behandles på punkterne. Der afsættes 2 timer.
Når konsultationen er forbi, gennemgår jeg yderligere alle resultaterne af Corpus Analysen og sender dig en mere detaljeret beskrivelse og forslag til, hvad du kan gøre hjemme. Hvis du har spørgsmål, skriver og/eller ringer vi sammen undervejs. Begge dele er inkluderet i prisen.
Pris 2.250,00 kr.
Vi aftaler en ny tid 5-6 uger derefter til samtale og yderligere behandling/tiltag.
3-4 mdr. efter første konsultation foretages en ny Corpus Analyse og resultaterne sammenlignes.


1 times opfølgende konsultation + evt. Auriculoterapi …………………….................…………… 795,- kr.

1 ½ times opflg. konsultation + Corpus Analyse + evt. Auriculoterapi ……….. 1.200,- kr.

½ times kort samtale samt Auriculoterapi ……………………..............................………………………………. 448,- kr.

Forstå din journal


Har du nogensinde oplevet, at du ikke nåede at få spurgt lægen om noget? …. At du faktisk ikke helt forstod det, der blev sagt? ….At du ikke ved, hvem du kan snakke med om dine spørgsmål vedrørende dit helbred?
Jeg ved, hvordan det er at være på begge sider af skrivebordet, både som behandler og som patient, og jeg har forståelse for hvilken frustration, man nogle gange kan havne i, når man har ondt eller er syg, og at der ikke altid er tid nok til at få svar, som man kan forstå.
Siden 1988 har jeg haft mit virke inden for sundhedsvæsenet, startet som kiropraktor og efterhånden tilføjet mere og mere, der kan komme patienterne til gode. Derfor vælger jeg også at tilbyde konsultationer, der bygger på mange års erfaring.

Jeg vil gerne hjælpe dig med:

 • At forstå en beskrivelse af røntgen eller MR-scanning
 • At få overblik over, hvad du skal snakke med din læge, sygehus eller behandler om
 • At få ro på nerverne inden en samtale eller operation, fx med Bachs Blomstermedicin
 • At få valgt de rigtige øvelser til dit problem, fx ryg, nakke, knæ og hofter
 • At vælge den slags behandler, der passer lige netop til dig

Priser

Varierer afhængig af, hvor meget tid vi skal bruge sammen, og/eller jeg skal bruge på forberedelse.
Vejledning & Corpus Analyse forløb, se priser ovenfor.
Kun resultat af vitaminer og mineraler: 368,- kr.
Samtaler, korrespondance og forberedelse – fra 308,- kr. til 619,- kr.